Blauwe slip van biologische katoen

Comazo
CO_65_2764_019_blauw GOTS
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Perfect zittende jazz-slip van biologische katoen

Slip van biologische katoen (92%) en elastaan (8%). De grootste kenmerkende eigenschap van katoen is de zachtheid. Daarbij is het product is voorzien van smalle boordjes. Dat maakt deze slip zeer comfortabel. In het kantje van de slip is een kleine hoeveelheid elastaan ingebreid, om het product in model te houden.
Dit product is gekeurd door Fairtrade Cotton.
Dit product is GOTS-gecertificeerd.
Dit product is PETA Approved Vegan gecertificeerd.

  • Zachtheid
  • GOTS-gecertificeerd
  • PETA Approved Vegan gecertificeerd

De slip is gebreid in een blauwe kleur. Een uniek product vanwege zijn goede eigenschappen; katoen heeft een hoog luchtdoorlatend vermogen en kan veel vocht opnemen. Ook is katoen zeer zacht, wat resulteert in een zeer comfortabel maar stevige slip.

Materiaal: 92/8% biologische katoen/elastaan
Kleur: Blauw
Ontwerp: Jazzslip
Fabrikant: Comazo Earth
Wasvoorschrift: 40 graden


Welke maat past bij jou?

 Leg een slip recht op een platte ondergrond en meet afstand A. Als deze bijvoorbeeld 33 centimeter is, dan past een maat 38 bij jou. Kleine afwijkingen zijn altijd mogelijk.

 Maat  36 38 40 42 44 46 48
 Afstand A 31 cm 33 cm 35 cm 37 cm 39 cm 41 cm 43 cm

Materiaal

Certificeringen
 Biologische katoen is een natuurproduct dat wordt geteeld zonder bestrijdingsmiddelen. Katoen voelt zacht aan en biedt een hoog draagcomfort.
 GOTS is wereldwijd het bekendste certificaat voor ecologisch en sociaal verantwoordelijk geproduceerde textiel.Fairtrade heeft als doel om de onbalans in de wereldhandel te verminderen. Het certificaat betekent dat de katoen duurzaam en sociaal fair is verbouwd.Het Peta Approved label heeft als doel de bekendheid van vegan-mode en vegan-accessoires te bevorderen.

Over de makers

“Wij maken jouw lievelingsondergoed” zeggen ze bij Comazo. Het familiebedrijf in Albstadt (Zuid-West Duitsland) bestaat sinds oprichter Conrad Maier in 1884 een rondbreimachine aanschafte en onderscheidt zich sindsdien door kwaliteit en innovatie. Een degelijk bedrijf met een lange geschiedenis, maar ook een vooruitstrevende firma waarin duurzaamheid en samen werken aan een goed product kernwaarden zijn. Het is ook een bedrijf dat trouw is gebleven aan de stad en streek (de Schwäbische Alb) van herkomst. De productie vindt nog steeds plaats in de eigen breierij of in breifabrieken in de buurt. Alle artikelen uit de Comazo Earth collectie zijn zowel Fairtrade als GOTS gecertificeerd. Dat betekent dat kleine katoenboeren een faire beloning krijgen voor hun producten en dat de volledige productie, van katoen op het veld tot het eindproduct, transparant en milieuvriendelijk is. Dat geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de gebruikte kleurstoffen, naaigarens, labels en dergelijke.

Materiaal: 92% biologische katoen, 8% elastaan
Kleur: Blauw melange
Fabrikant: Comazo Earth
Reinigen: 40 graden
Keurmerk: GOTS en Fairtrade Cotton
Gerelateerde Producten