heren onderhemden en shirts

HEREN ONDERHEMDEN EN -SHIRTS VAN BIOLOGISCHE KATOEN EN ANDERE NATUURLIJKE MATERIALEN

Ontdek hier onderhemden en shirts van biologische katoen of in een menging met wol en zijde. Fairtrade, milieu- en huidvriendelijk geproduceerd.

Heren zwart ondershirt van wol en zijde

Navy-blauw heren onderhemd van biologisch katoen

Onderhemd naturel biologische katoen

Zwart heren onderhemd

Naturelkleurig heren onderhemd

Ondershirt van biologische katoen

Indigoblauw ondershirt van biologische katoen

Zilverkleurig ondershirt van biologische katoen

Indigokleurige singlet van biologische katoen

Naturelkleurige singlet van biologische katoen

Zilverkleurige singlet van biologische katoen

Naturelkleurig shirt van wol en zijde

Ondershirt korte mouwen biologische wol en zijde

Ondershirt van biologische wol en biologische katoen

Onderhemd van biologische wol en zijde


Onderhemden van Ecotex

Bij ECOTEX beschouwen we ondergoed als méér dan slechts een basislaag van uw outfit. Herenondergoed speelt een essentiële rol in het dagelijkse comfort, en heeft indirect wellicht ook invloed op het zelfvertrouwen en algemene stijl. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige onderhemden van biologische katoen en andere natuurlijke materialen aan te bieden die aan al je verwachtingen voldoen.

Comfort is van cruciaal belang als het gaat om herenondergoed. Het juiste onderhemd van biologische katoen kan een ongeëvenaard gevoel van welbehagen bieden, ongeacht je activiteiten gedurende de dag. Biologische katoen heeft van nature ademende eigenschappen, waardoor vocht wordt geabsorbeerd en je huid fris en droog blijft. Bovendien zorgt de zachte, soepele en rekbare single jersey waarvan biologisch katoenen onderhemden meestal worden gemaakt voor een goede pasvorm zonder enige beperking, waardoor je je vrij kan bewegen.

Bij ECOTEX geloven we dat herenondergoed niet alleen functioneel, maar ook duurzaam moet zijn. Daarom hebben we gekozen voor biologische katoen, dat geteeld wordt zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden, om zowel je comfort als het milieu te waarborgen. Meestal heeft het ondergoed van ECOTEX een biologische certificering van GOTS, de Global Organic Textile Standard. GOTS is het belangrijkste keurmerk voor biologische textiel. Als kleding deze certificering heeft, is dit je beste garantie dat in de hele productieketen (van boer tot inpaktafel) is gewerkt volgens de hoogste ecologische en sociale criteria. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen schadelijke verfstoffen zijn gebruikt en dat de onderhemden (zelfs als ze zijn geverfd) doorgaans ook geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.