terry van biologische katoen

GEBREIDE TERRY: ZACHT, ABSORBEREND, VEELZIJDIG

Als het aankomt op genieten van comfort, zijn er maar weinig stoffen die kunnen wedijveren met het luxueuze gevoel van terry of badstof. Terry staat bekend om zijn zachtheid en absorberende eigenschappen en is al generaties lang een populair artikel. Badstof kan alledaagse ervaringen en alledaagse momenten in heerlijke genoegens veranderen. Of je nu hoodies, sweaters, strandkleding of elegante shirts maakt, terry is je keuze voor ongeëvenaard comfort.


Nieuwe kleur

Groene terry van biologische katoen

Nieuwe kleur

Paarse terry van biologische katoen

Nieuwe kleur

Purperkleurige terry van biologische katoen

Nieuwe kleur

Bruine terry van biologische katoen

Terry van biologische katoen

Zwarte terry van biologische katoen

Pluche van biologische katoen

Fijn gebreide terry van biologische katoen

Studenten-kit


Terry-stoffen van Ecotex

Terry of badstof is een uniek doek met lussen of pooltjes aan één of beide zijden, die zorgen voor een fluweelzachte textuur die zacht aanvoelt op de huid. Deze lussen dragen niet alleen bij aan de buitengewone zachtheid, maar verhogen ook het absorptievermogen, waardoor het de ideale stof is voor bad- en strandlakens. De stof wordt meestal gemaakt van katoen, er zijn zowel geweven als gebreide terries.

Een van de belangrijkste redenen waarom badstof, zowel gebreid als geweven, zo geliefd is, is de opmerkelijke zachtheid. Of je jezelf nu in een badstof badjas wikkelt na een ontspannende douche of wegzakt in pluchen badstof handdoeken na een verfrissende duik, de hemelse textuur van de stof omarmt je als een warme knuffel en geeft je een voldaan gevoel.

Naast zijn zachtheid is het absorberende vermogen van badstof net zo indrukwekkend. De lussen houden vocht efficiënt vast, waardoor het een uitstekende keuze is voor strandkleding en badjassen.

Deze multifunctionele stof wordt gebruikt voor een breed scala aan producten, waaronder spawikkels, babyartikelen, lounge- en strandkleding. De duurzame constructie zorgt ervoor dat de stof bestand is tegen veelvuldig gebruik en herhaalde wasbeurten zonder afbreuk te doen aan de zachtheid of het absorberend vermogen.

Alle biologisch katoenen terry stoffen in onze collectie worden gemaakt in Turkije en zijn GOTS-gecertificeerd.