Fairtrade trunks van biologische katoen

Comazo
CO_2 056 08269 01 naturel
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Fairtrade trunks van biologische katoen in naturelkleur

Naturelkleurige trunk van huidvriendelijke biokatoenen fijnrib, een fijne en prettig dragende stof en met een goede pasvorm. Samenstelling: 100 procent biologische katoen. De trunk heeft geen zijnaden. De bovenkant en de beenopeningen zijn afgewerkt met een ingezoomde elastiek (in een tunnel).
Het artikel is vegan, GOTS en Fairtrade-gecertificeerd.

Kleuren van dit artikel

Navy

Naturel


Naturelkleurige trunks van honderd procent biologische katoen

Naturelkleurige trunks van honderd procent biologische katoen

GOTS Organic

Dit artikel is GOTS-gecertificeerd. Bij het logo is vermeld: Organic (Bio, gevolgd door de naam van de onafhankelijke certificerende instantie). De GOTS-certificering heeft twee varianten: Organic en Made with Organic. Als een product is gemaakt van minstens 95% vezels uit biologische landbouw of veeteelt, kan het worden gecertificeerd als ‘Organic’. Dat is het geval met deze bordeauxrode boxer. Als de certificering Made with Organic is, dan is het percentage vezels uit biologische landbouw of veeteelt minstens 70%.
De GOTS-certificering heeft ook een sociale component, wat betekent dat de werkomstandigheden worden gecontroleerd, maar dit is verder niet van invloed op het label Organic of Made with Organic.
Producent Comazo heeft zijn katoenen artikelen, waaronder deze boxershorts, ook Fairtrade en Vegan (Peta approved) laten certificeren.

Kledingmaat Confectiemaat Ondergoed maat
XS 46 4
S 48 4
M 50 5
L 52 6
XL 54 7
XXL 56 8

Materiaal: 100% biologische katoen
Kleur: Naturel
Fabrikant: Comazo Earth
Gerelateerde Producten